Home Alcoi Alcoi es suma a les ajudes de Generalitat per a oferir transport...

Alcoi es suma a les ajudes de Generalitat per a oferir transport públic gratuït als menors de 30 anys

0
SHARE
Un dels autobusos que presta servei de transport públic a Alcoi.

Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana, ha anunciat que el Consell finançarà el 50% del cost dels autobusos que oferisquen aquest servei, pensat per a fer front a la inflació i promoure el transport públic.

L’Ajuntament d’Alcoi s’acollirà a la mesura proposada pel President de l’ens autonòmic, que ha anunciat aquest dimecres que el Consell finançarà el 50% del cost dels autobusos urbans dels municipis que oferisquen el transport urbà gratuït per a joves de fins a 30 anys. Segons ha explicat Puig, “es tracta d’un pas més per a ajudar les famílies valencianes a fer front a la inflació i promoure l’ús del transport públic“.

L’Ajuntament d’Alcoi es va adherir a l’agost de 2022 a les ajudes del Ministeri de Transports per a la reducció del preu del bitllet del transport urbà i està oferint actualment descomptes en els diferents bons de transport urbà de la ciutat, que s’està aplicant als bons multiviatge i als bons mensuals fins al 31 de desembre. No obstant això, el seu ús es podrà estendre en les targetes multiviatge recarregades durant 2022 fins al 31 de gener de 2023.

Aposta per la mobilitat sostenible

En opinió del vicealcalde i Regidor de Mobilitat Sostenible, Jordi Martínez, “aquestes polítiques són una mostra de l’aposta decidida per la mobilitat sostenible i per la política redistributiva, per ajudar a aquelles persones amb menys ingressos enfront de les rendes més altes, especialment en moments complicats com el que travessem”.