Home Alcoi Alcoi extrema el seguiment davant la reproducció dels enverinaments de gossos al...

Alcoi extrema el seguiment davant la reproducció dels enverinaments de gossos al Romeral

596
0
SHARE

Al llarg dels darrers anys s’han viscut a la ciutat d’Alcoi diversos episodis d’atacs contra animals. La major part d’ells s’han registrat en forma d’enverinaments, especialment dirigits cap als gossos. Diverses d’aquestes mascotes han perdut la vida enverinats per persones que duent a terme aquestes accions de forma premeditada, i a pesar de que s’arrisquen a una quantiosa sanció.

El darrer episodi s’ha produït aquest Nadal, i concretament a la zona del Romera alcoià. Es tracta d’un barri que ja en el passat ha registrat altres casos com els actuals. Dos gossos han perdut la vida i altres tants han hagut de ser hospitalitzats per a salvar-li-la. La substància que s’ha utilitzat en tots els casos és la mateixa, pel que les forces de seguretat sospiten d’una única persona.

En ocasions anteriors no únicament s’ha utilitzat verí per a acabar amb la vida de les mascotes a diferents barris alcoians. De vegades, aquest crim s’ha perpetrat clavant agulles en aliments que pogueren ser menjats per les mascotes. Un fet que les provoca ferides que poden conduir-les a la mort. Per a impedir-ho, l’Ajuntament d’Alcoi ha enllestit un protocol per a controlar la proliferació d’aquest tipus de casos.