Home Alcoi Alcoi, Ibi i Ontinyent presenten la nova web d’Actaio

Alcoi, Ibi i Ontinyent presenten la nova web d’Actaio

229
0
SHARE

El dia 17 de setembre de 2021 es presenta la nova web d’Actaio, Acord territorial per a l’ocupació i el desenvolupament local d’Alcoi, Ibi i Ontinyent.

Actaio és l’acord territorial pel foment de l’ocupació, la formació professional adaptada al territori i el desenvolupament local en les Àrees Funcionals d’Alcoi i la Vall d’Albaida.

Actualment s’està desenvolupant l’activitat a través del Projecte Experimental VI finançat pel LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social a través de les ajudes EMPACE 2021, destinades a fomentar els acords territorials en matèria d’ocupació i desenvolupament local en la Comunitat Valenciana, seguint el Pla d’Avalem Territori.

L’actual pla de treball del projecte experimental compta amb diferents objectius relacionats amb el foment de l’ocupabilitat, la igualtat d’oportunitats i la inserció laboral, potenciar la qualitat de l’ocupació, millorar les qualificacions laborals de la població i consolidar el model productiu mitjançant l’impuls de sectors existents i el suport a noves activitats, a més de crear una estructura territorial de col·laboracions internes i externes..

De manera transversal a tots aquests objectius, es troben les accions basades en una estratègia de comunicació de les diferents activitats i de màrqueting de la marca Actaio. Hui dia es fa imprescindible una plataforma web en la qual mostrar el treball realitzat en aquests projectes experimentals, oferir informació a la població i ésser un canal d’interacció amb els públics objectius. És per això que dissenyar i desenvolupar una nova web ha sigut una de les línies de treball del present projecte, que ens permetrà millorar la generació de vincles amb les persones usuàries que accedeixen a ella i facilitarà la transparència de l’activitat desenvolupada en els diferents projectes realitzats i de futur.