Home Alcoi Alcoi inverteix 113.000€ dels Pressupostos Participatius 2023 en condicionar els túnels de...

Alcoi inverteix 113.000€ dels Pressupostos Participatius 2023 en condicionar els túnels de la Via Verda

224
0
SHARE
Entrada a un dels túnels de la Via Verda d'Alcoi.

L’Ajuntament d’Alcoi ha adjudicat les obres de condicionament dels túnels de la Via Verda per 112.945,27 euros. Aquesta va ser la cinquena proposta més votada en els pressupostos participatius 2022, és a dir, que ha entrat en el pressupost de 2023. La solució adoptada té un disseny basat en criteris de senzillesa, rapidesa d’execució i eficiència tècnica que puga perdurar en el temps el màxim possible.

Els treballs consistiran en el condicionament dels talussos en accessos a túnels en la via verda d’Alcoi. Es sanejaran els talussos, ja que en alguns s’han produït vessaments superficials. Per a contindre els talussos hi haurà un triple tractament de geomalla, bulonat i projecció superficial. Addicionalment, es projecten treballs d’enllumenat i reforç en l’interior dels túnels.

Millores addicionals

L’empresa adjudicatària ha presentat a més dues millores: la primera consisteix en la tala i gestió de l’arbratge existent en la part exterior de les voltes dels túnels, valorada en 9.552,30 euros; i la segona en el subministrament i instal·lació de 30 rètols identificatius d’acer per a la identificació dels túnels -millora valorada en 6.479,55 euros–.

Una vegada es formalitze el contracte en les pròxims dies començarà el termini d’execució, que és de dos mesos.