Home Alcoià Onil acull la presentació de les jornades ‘Plats de cullera’ per a...

Onil acull la presentació de les jornades ‘Plats de cullera’ per a atraure clients a l’hostaleria de l’interior

374
0
SHARE

L’hivern és l’època de l’any més habitual per a gaudir dels plats que es megen amb cullera. La seua elaboració i el fet d’aportar una sensació de més calor els fan idonis per a combatre el fred. Durant generacions, aquestos plats han anat evolucionant en les mans de les cuineres, especialment a les localitats ubicades en l’interior. Per això, la vila d’Onil ha valgut com a escenari per a presentar les VI Jornades ‘Plats de cullera’.

L’objectiu d’aquesta nova convocatòria no és altre que atraure clients als establiments hostalers de tota la Comunitat Valenciana. Tot fent una difusió integral dels 60 restaurants de tota la regió que participen en aquesta iniciativa. Dos d’ells estan ubicats a les comarques de l’interior alacantí, concretament a la ciutat d’Alcoi i la pròpia vila d’Onil.

Tots els menús que s’fereixen dins d’aquestes jornades -que tenen lloc fins el proper 3 de març- es basen en productes de proximitat i, preferentment, que estiguen de temporada. Així es pretén aconseguir una experiència gastronòmica que satisfaga tots els gustos, consolidant més si cal a la gastronomia d’interior com un dels principals atractius d’aquestes localitats.

La gastronomia fa pujar la despesa dels turistes

Segons les dades que baralla la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana, a la regió augmenta la despesa que cada turista fa, gràcies sobre tot a la gastronomia. Els plats típics de cada localitat resulten atractius per a un nobre creixent de turistes, fet que motiva la posada en marxa d’aquestes campanyes.