Inici Alcoi Alcoi llança una campanya per a fer de les seues rutes verdes...

Alcoi llança una campanya per a fer de les seues rutes verdes un recurs per a atraure més turisme

424
0
COMPARTIR

Un dels principals atractius que tenen les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla és la natura que les envolta. Es tracta d’un dels principals recursos turístics que potencia la capacitat d’atracció de la zona. La ciutat d’Alcoi és, a més, una de les més afortunades en aquest sentit, ja que es troba en l’encreuament de dos valls dominats per altres tants parcs naturals: el de la Font Roja i el de la Serra Mariola.

Aquest fet fa que Alcoi tinga múltiples rutes verdes en el seu terme municipal i que connecten els múltiples indrets naturals de la ciutat. Ara, la Regidoria de Turisme ha apostat per convertir aquestes rutes en un dels principals atractius turístics alcoians en l’entorn natural. Precisament les ubicacions a l’aire lliure són les que previsiblement tinguen més demande per part dels turisme degut a les mesures de distanciament social imposades per la pandèmia de coronavirus.

Fins a 11 rutes té catalogades el departament de turisme alcoià, explicades amb diferents documents als que es pot accedir de forma telemàtica. La campanya de promoció compta amb una imatge que mostra l’entorn d’elevat valor natural d’Alcoi, al que s’afegeix l’òptim aspecte verd que li han conferit les quantiosos pluges d’aquesta primavera. Aquesta aposta s’emmarca dins del pla Reactiva’t per a reflotar l’economia de la ciutat lligada a la crisi sanitària.