Home Alcoi Alcoi organitza una gala benèfica per a La Palma

Alcoi organitza una gala benèfica per a La Palma

106
0
SHARE
La Asociación de Amigos de la Música de Alcoy ha organitzat la Gala Benéfica ‘Alcoy por La Palma’ amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi i el Rotary Club Alcoy.
Una idea que va sorgir d’Amigos de la Música i que de seguida va ser ben rebuda per part del consistori d’Alcoi. L’esdeveniment tindrà lloc el dia 6 de gener a les 19 hores en el Teatre Calderón d’Alcoi. A més, seran moltes les entitats que col·laboraran en aquest espectacle. Seran 8 els cantants -acompanyats per dos pianistes – de la Comunitat Valenciana que interpretaran diverses peces musicals interesants. Així, escoltarem a Belén Roig, soprano, Saray García, soprano, Estíbaliz Ruiz, mezzosoprano, Gemma Soler, soprano, Néster Martorell, tenor, Pascual Andreu, tenor, Alberto Ballesta, tenor, Gustavo De Gennaro, tenor, Fernando Piqueras, baríton i els pianistes són Juan Gadea i Juan Antonjo Recuerda.
A banda de poder assistir al concert, han creat una “fila 0” per tal que tot aquell que vulga puga col·laborar en la recaptació.