Home Alcoi Alcoi recupera l’atenció presencial als serveis municipals però amb cita prèvia

Alcoi recupera l’atenció presencial als serveis municipals però amb cita prèvia

783
0
SHARE

Els tràmits municipals més demandats com són subvencions, ajudes i tràmits administratius que es realitzen en els departaments de registre, padró, habitatge, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) i el punt autonòmic d’informació PROP han començat hui dilluns, 11 de maig, a atendre a través de cita prèvia i de manera presencial als ciutadans de 9 a 14 hores de dilluns a divendres. Per a poder realitzar els tràmits és imprescindible demanar telefònicament cita en els telèfons indicats a continuació, i s’haurà d’acudir a l’hora establida. 

Amb l’atenció presencial de determinats serveis es pretén atendre les situacions de major necessitat i reduir la bretxa digital, ja que moltes persones no tenen possibilitat d’accedir a les noves tecnologies, que durant les setmanes més estrictes del confinament, han seguit estant disponibles.

La Regidora d’Informació i Defensa del Ciutadà, Teresa Sanjuán, explica: “Comencem l’atenció presencial en l’Ajuntament amb els tràmits més demandats, sempre a través de la cita prèvia. Recordem que abans d’anar a les instal·lacions municipals és imprescindible la cita prèvia per telèfon, d’aquesta manera podrem garantir una atenció de qualitat, protegint als nostres treballadors i als usuaris dels serveis de manera adequada”.

D’altra banda, el telèfon creat específicament per a solucionar dubtes i donar informació durant la crisi sanitària de la Covid-19 continua en marxa, el número gratuït és el 900750071 amb atenció de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Igualment, es pot telefonar a la centraleta de l’Ajuntament per a tots aquells tràmits administratius que encara no tenen cita prèvia, per a rebre, com s’ha realitzat a les últimes setmanes, atenció telefònica o a través de correu electrònic.

Els telèfons per a demanar cita prèvia són:

Centraleta de l’Ajuntament és el 965537100
Cita prèvia Habitatge 965537201
Cita prèvia SIAC (padró i registre) 965537103
Cita prèvia PROP 965537108
Cita prèvia OMIC 669671897
Informació i dubtes sobre la Covid-19, 900750071

D’altra banda, a partir del dilluns 11 de maig obrin totes les biblioteques alcoianes, però únicament per a préstecs i devolucions. Per motius de seguretat higiènica no hi ha premsa periòdica, ni préstec de portàtils ni sala d’estudis.