Home Alcoi Alcoi tindrà Carnestoltes amb mesures el proper dissabte 5 de març

Alcoi tindrà Carnestoltes amb mesures el proper dissabte 5 de març

0
SHARE

Imatge de la desfilada de l’any 2019.

Com ve sent habitual, la desfilada es produirà una setmana després que a la resta de municipis de la zona, que celebren la festa de les disfreses el dissabte 26 de febrer.

Els participants i el públic assistent hauran de portar màscara i el cercaviles finalitzarà en la plaça Pintor Gisbert (El Parterre), eliminant-se el lliurament de premis i discomòbil en la plaça de Dins.

La desfilada de Carnestoltes tornarà a Alcoi dissabte 5 de març, ajustant la seua celebració a les mesures de seguretat sanitària vigents contra la Covid-19, com és la recomanació de portar màscara en esdeveniments multitudinaris a l’aire lliure en els quals no es puga garantir la distància entre persones, la qual cosa aplicarà tant als participants en la desfilada com al públic assistent.

Per a evitar l’aglomeració de persones s’eliminarà el lliurament de premis i posterior disc-mòbil que se celebrava en la plaça de Dins. En aquesta ocasió, la desfilada arrancarà a les 19.30 hores en El Partidor i descendirà per Sant Nicolau, Plaça d’Espanya i Sant Llorenç per a finalitzar en la plaça Pintor Gisbert (El Parterre). Posteriorment, a les 22.00 hores, el jurat emetrà en Facebook un vídeo en el qual donarà a conéixer els premis de les diferents categories.

S’entregaran tres premis dotats amb 300, 200 i 100 euros, respectivament, així com un primer i segon premi infantil, dotat amb sengles lots de joguets. També hi haurà 200 euros per als guanyadors del premi d’ambientació musical.

Segons manifesta la regidora de Festes, Carol Ortíz “després d’un parèntesi obligat per la pandèmia, ens complau tornar a celebrar aquesta desfilada que té molt d’acolliment entre els habitants d’Alcoi i de la comarca i esperem que es puga celebrar amb total normalitat, confiant com sempre en la responsabilitat del públic assistent i dels participants”.

La inscripció per a participar en la desfilada de Carnestoltes pot formalitzar-se a través del formulari localitzat en la següent adreça web: https://carnetoltesalcoi.whataform.com/f/73c7b7f19e51d4