Home Alcoi ‘Alcoisona’ convoca als joves músics alcoians per a tindre una oportunitat de...

‘Alcoisona’ convoca als joves músics alcoians per a tindre una oportunitat de donar-se a conèixer

241
0
SHARE

Alcoi gaudeix d’un gran talent musical ja consolidat entre els seus músics més veterans. Però, entre els joves, hi ha un nínxol de talent que encara no ha sigut explotat. Per això, l’Ajuntament de la capital de l’Alcoià ha presentat la que serà la segona edició del Concurs de Bandes i Solistes ‘Alcoisona’. Una iniciativa orientada a oferir als joves d’entre 12 i 30 anys la possibilitat de donar-se a conèixer en l’escena musical alcoiana.

El concurs té les portes obertes tant a bandes con a intèrprets solistes, que seran avaluats mentre interpreten les seues cançons en directe. Abans, el jurat triarà d’entre tots els concursants als tres finalistes en funció de la qualitat de la peça original que presenten al concurs. Cadascun d’ells haurà de tindre un mínim de 15 minuts de repertori que defendran sobre l’escenari.

Premis i difusió

El termini de presentació de candidatures ja està obert a través del departament de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi, que acceptarà les propostes durant tot el mes de març. L’audició final està prevista per al proper 6 de maig a la Plaça de Dins alcoiana, on poder fer arribar la música dels finalistes al gran públic local. Els concursants optaran a un primer premi de mil euros, un segon de 600 i un tercer de 300€. Amb ells, podran donar un plus a la seua carrera musical.