Home Destacats Els treballs per construir el nou Balneari municipal del Poliesportiu d’Ibi enfilen...

Els treballs per construir el nou Balneari municipal del Poliesportiu d’Ibi enfilen la seua recta final

263
0
SHARE
Responsables municipals visiten les obres del nou Balneari al Poliesportiu Municipal d'Ibi.

L’Ajuntament d’Ibi està duent a terme les obers de ‘Condicionament i Millora d’Instal·lacions al Poliesportiu Municipal d’Ibi: Condicionament del Balneari‘, les quals tindran un cost total de 222.424,95 €, dels quals 104.693,19 € estan subvencionats dins del Pla d’inversions i finançament en infraestructures de la província d’Alacant Plan Planifica, de la Diputació dAlacant.

L’empresa encarregada de les obres està ultimant ja els acabats del que serà el nou Balneari municipal, ubicat a les instal·lacions de la piscina coberta. Les feines han consistit en l’actuació de la sala de 187,15 m² que, en el seu moment, va quedar preparada per tal fi i que comptava amb l’estructura realitzada i la formació dels gots de les piscines.

Nous acabats

Els revestiments estan finalitzant amb enfocament de ciment xapat de plaques de fins a 3m d’alçada i l’aplicació de la pintura i els tractaments pertinents. S’han impermeabilitzat els gots de la piscina i la zona de platja, que s’han revestit amb rajoles de ceràmica de gres porcelànic i s’ha construït un sistema de coronament de piscina desbordant. La instal·lació comptarà amb un jacuzzi prefabricat, canons i cascada a la zona de la piscina, piscina de dolls i piscina d’aigua freda.

Com comentava a l’inici de les obres el Regidor d’Esports, Pepe Palau, “es tracta d’una actuació que fa molt de temps que esperem i que donarà un plus als serveis prestats de la piscina coberta i, en general, del Poliesportiu Municipal que, en poc temps, està experimentant una millora increïble i que, cada vegada més, amplia l’oferta esportiva i de salut per a la ciutadania iberuda i de la comarca”.