Alcoyano 2 Intercity 2; 19 jornades invicte

1122
0
SHARE

Bona entrada en el Municipal del Collao, per a rebre la visita d’un dels galls del grup, el Intercity 2n classificat que al final ha marxat amb un punt d’Alcoi. Emotiu minut de silenci pel legendari porter de l’Alcoyano, Pancho. I visita en El Collao del gran davanter centre dels anys 80-90 Gómez Mulas que en la temporada 90-91, va ser màxim golejador del futbol espanyol nacional amb 38 gols. En el descans del partit, el “killer” va rebre una samarreta de l’Alcoyano amb el seu nom i el seu dorsal habitual, el 9.

El Deportivo va eixir clarament pel partit, però no seria fins al minut 30 quan un clar penal sobre Acevedo, era anotat per Jony Ñíguez en el 1-0.
El sorprenent va ser que en dues urpades del Intercity en els 5 últims minuts, van donar la volta al marcador i els del Campello es van anar al descans amb avantatge 1-2 en el marcador.
Després de la represa de nou Els blanc-i-blaus van buscar amb molt d’afany l’empat, i aquest va arribar en un córner de Juli que va rematar amb el peu Raúl González i que va obrir de nou la il·lusió per la victòria als aficcionats, però, ja no es va moure el marcador final d’Alcoyano 2 Intercity 2.

Per l’Alcoyano van jugar José Juan, Devesa, Raúl, Garcés (Pablo Carbonell), Navarro, Diakité, Jony Ñíguez, Juli, Acevedo , Óscar Díaz (Fran Machado) i Ruba.

Després d’aquest empat el Deportivo acumula 19 jornades sense perdre, i amb 47 punts en el seu haver, ja té un avantatge sobre el 2n de 10 punts després d’acabar la 1a volta. Diumenge que ve la visita del Benigànim, cuer del grup a les 12.00