Home Cocentaina Altres 15.000 mascaretes arriben al comerç contestà de la mà de l’Ajuntament

Altres 15.000 mascaretes arriben al comerç contestà de la mà de l’Ajuntament

862
0
SHARE

L’Ajuntament de Cocentaina ha distribuït al llarg d’aquesta setmana i de nou mascaretes als comerços de proximitat perquè siguen recollides als locals per la població. Aquestes mascaretes estan cosides per voluntàries amb teixit homologat per AITEX, donat per una empresa contestana. La goma i el fil han sigut adquirits al comerç local per l’Ajuntament de Cocentaina, qui també ha pagat la seua troquelació, invertint en tot aquest procés més de 9000€ del pressupost municipal.

Aquestes mascaretes no estan esterilitzades, per la qual cosa cal bullir-les 15 minuts en aigua. Cada paquet consta de 3 màscares que es poden fer servir diverses vegades després de la seua esterilització. Amb aquest lliurament gratuït es dóna per finalitzada la confecció d’aquestes a la localitat, una vegada superada la pitjor fase de la pandèmia. En total s’han confeccionat i entregat a la població aproximadament més de 15.000 unitats.

Des de la Regidoria de Comerç contestana recorden que per a accedir a espais tancats és obligat usar mascareta. La millor protecció és la prevenció, seguint totes les recomanacions que marquen les autoritats sanitàries. La regidora Paqui Ruiz valora la campanya de la següent manera: “Agraïm la inestimable col·laboració de totes les dones que han participat de manera desinteressada en què aquest projecte s’haja pogut dur a terme, ja que han dedicat el seu temps i esforç per a contribuir en el benestar de la nostra població”.