Home Benilloba Decoració nadalenca en juny a Benilloba: els independents critiquen “l’abandonament” del Consistori

Decoració nadalenca en juny a Benilloba: els independents critiquen “l’abandonament” del Consistori

857
0
SHARE

Arbres de Nadal secs, decoració típica de les dades més familiars de l’any sense retirar, manca d’atenció a la ciutadania. Són les principals queixes que han llançat públicament Independents per Benilloba, una de les formacions que concorria a les passades eleccions municipals del 2019, cap a l’equip de govern de la població del Comtat. Socialistes i populars el conformen en coalició a la localitat.

Segons els independents, la localitat encara compta tant a l’Ajuntament com a diferets localitzacions del casc urbà amb elements decoratius nadalencs que no han sigut retirats des de llavors. Un fet que els a portat a denunciar el que consideren “abandonament” per part de l’equip de govern de la població. A aquestes queixes se n’afegeixen altres, com la retirada del caixer automàtic de la població, que ha deixat sense servei financer a tota Benilloba.

Independents per Benilloba assegura que hi han moltes veus crítiques amb la gestió del Consistori per part de la dupla PP-PSPV a la localitat. Per això, reclamen que se’ls deixe aportar el seu gra d’arena a la gestió municipal, ja que l’Ajuntament està tancat des de l’inici de la pandèmia.