Home Alcoi El PP d’Alcoi denuncia irregularitats en la contractació de la gestió publicitària...

El PP d’Alcoi denuncia irregularitats en la contractació de la gestió publicitària de l’Ajuntament

393
0
SHARE

Segons un comunicat que ha fet públic el PP d’Alcoi, la Secretaria del l’Ajuntament de la ciutat dels ponts hauria aturat el procés de contractació de publicitat institucional per part de l’administració local de la ciutat dels ponts. El motiu, afirma la formació conservadora, és que s’ha detectat un informe signat per un assessor de l’Alcalde, fet que incompliria la normativa vigent i pel que hauria sigut aturat el procés.

Es tracta d’una contracta per valor de més de 460.000 euros per a adjudicar el servei de publicitat municipal cara als mitjans de comunicació i altres vies de difusió. Diverses mercantils concorren a aquest procés en el que els populars afirmen que s’han produït incompliments. Una situació que hauria detectat Guanyar Alcoi, segons figura en el propi comunicat.

És la Llei 9/2017, asseguren des del PP alcoià, la que impedeix que un càrrec eventual puga avaluar aquest tipus de processos, fet pel que denuncien irregularitats en l’actuació municipal. El procés ha quedat pel moment suspés mentre s’aclara la situació, fet que deixa a l’espectre mediàtica d’Alcoi i la seua àrea d’influència amb major incertesa si cal degut a les conseqüències econòmiques de la pandèmia. La principal formació opositora a l’Ajuntament d’Alcoi ha demanat explicacions pel cas a l’equip de govern.