Home Destacats Andreu Blanes fitxa pel nou equip HOKA i serà primera espasa del...

Andreu Blanes fitxa pel nou equip HOKA i serà primera espasa del conjunt en l’atletisme de muntanya

209
0
SHARE
Andreu Blanes -2n per la dreta- junt als seus nous companys en l'equip HOKA.

L’atletisme viu una nova edat d’or. Com mostra de la seva passió per aquest esport, i com marca esportiva vinculada al running que més ha crescut en els últims anys en Espanya, HOKA ha decidit donar un pas davant i apadrinar un club de atletisme a terres espanyoles. I ho ha fet comptant amb un dels grans exponents de l’atletisme de muntanya nascut a l’interior alacantí.

Es tracta d’Andreu Blanes, atleta nascut a Onil i que serà un dels referents del nou equip atlètic després del seu pas pel Càrniques Serrano. Junt a ell estaran Iago Roig, Sebas Marts, Lídia Camp, Álex Jiménez i Reis Estévez, que seran els sis primers integrants d’aquest club, amb els quals HOKA buscarà ser protagonista en tots els terrenys, des de la pista i el cross, fins a la ruta i la muntanya.

Blanes, precedit pels seus bons resultats

Andreu Blanes ha oferit grans prestacions en pista, asfalt i la muntanya durant els darrers exercicis, arribant a fregar la marca mínima per a accedir als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 -disputats al 2021-. En el seu palmarès compta amb victòria en la Sierre Zinal 2022 o un sisè lloc en el Campionat del Món de Trail (Up & Down) disputat a Tailàndia fa pocs mesos.