Home Cocentaina Andreu Valor presenta ‘Tretze roses’, el primer senzill del seu nou treball

Andreu Valor presenta ‘Tretze roses’, el primer senzill del seu nou treball

498
0
SHARE
Portada senzill Tretze Roses d'Andreu Valor
Andreu Valor presenta ‘Tretze roses’, el primer avançament del seu nou disc, ‘Un nou món’, que veurà la llum el proper 16 de juny. ‘Tretze roses’ dóna el tret de sortida a ‘Un nou món’ amb un record simbòlic a les víctimes del feixisme, amb el punt de partida de la història real de les 13 xiques afusellades al final de la Guerra Civil Espanyola, i s’ha triat com a senzill de l’àlbum perquè suposa un canvi en la interpretació i el tractament de la veu, alhora que inaugura nous matisos i dóna la benvinguda a influències diverses.
‘Tretze roses’ s’acompanya d’una portada pròpia dissenyada per Enric Alepuz i d’un vídeo-lyric creat pel creador audiovisual i també músic Vicent Todolí, Sanguinelli.
‘Un nou món’ és un disc compost per vuit temes que apel.len a creure en les utopies i a fer viable allò que en principi és impensable, i alhora suposa una oda a la vida i un trajecte cap a l’interior de nosaltres mateixos. ‘Un nou món’ serà un viatge estilístic amb un epicentre pop-indie que seguirà respectant l’arrel de la cançó d’autor, però s’atreveix a introduir nous conceptes i sonoritats. Per aquest nou projecte discogràfic, Andreu Valor s’ha tornat a acompanyar dels seus incondicionals Blai Antoni Vañó i Hèctor Tirado com a músics, arranjadors i productors de l’àlbum. La portada d’Un nou món’ està dissenyada per Enric Alepuz i compta amb la fotografia de Rafa Cortés i el disseny d’il.luminació de Daniel Serrano.
El proper 16 de juny, ‘Un nou món’ estarà disponible a totes les plataformes i el concert de presentació tindrà lloc el 18 de juny a les 22.00 hores al Palau Comtal de Cocentaina. Les entrades d’aquest primer concert, que encetarà la gira d’Un nou món’ estan ja a la venda al web entrades.cocentaina.es.
Andreu Valor
Andreu Valor (Cocentaina, 1978) és un cantautor valencià que forma part de l’actual escena de la renovada cançó valenciana en català. Des de 2010, quan engega la seua carrera en solitari, ha recorregut el País Valencià, Catalunya i les Illes Balears en exitoses gires i ha presentat vuit àlbums d’estudi: ‘En les nostres mans’ (2010),  ‘A l’ombra de l’obscuritat’ (2012), ‘Malgrat la pluja’ (2013), ‘Co(i)nspiracions’ (2015, amb Joan Amèric), ‘Bandautòrium’ (2016), ‘Un concert de 10 anys’ (2018), ‘Poemitza’t’ (2018) i ‘Insurrecte’ (2020), que va rebre els guardons a millor gira i millor disc de cançó d’autor als Premis Carles Santos de la Música Valenciana, atorgats per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura.