Home Alcoi ANIMALCOI celebra una nova edició de la seua gala per atorgar els...

ANIMALCOI celebra una nova edició de la seua gala per atorgar els seus premis i presentar un videojoc

298
0
SHARE
Videojoc creat per ANIMALCOI per a promocional la ciutat d'Alcoi i les seues festivitats.
Videojoc creat per ANIMALCOI per a promocional la ciutat d'Alcoi i les seues festivitats.

Per segon any consecutiu, la ciutat d’Alcoi es converteix en la capital de l’animació, acollint una nova edició d’ANIMALCOI. Una edició amb un ampli programa ple d’exposicions, projeccions, tallers i conferèncie previstos per als pròxims dies. Hi ha molta expectació en aquestes activitats. De fet, s’han esgotat les places tat en els tallers com ara en el concert Jazz Animaswing.

Dijous a la vesprada, en els cines AXION del Centre Comercial Alzamora d’Alcoi es van fer públics els premis ANIMALCOI 2022, composats per Premi Animalcoi-Solitium per a “Umbrellas” (Paraigües) de José Prats i Alicia Cánovas, Premi Fundación Mutua Levante per a “Oh so convenient” (Tant convenient) de Huei Jen Hung (Taiwan) i Premi Escoles per a “Sonho na lixa” (El somni a la cinta d’agarre) de Lise Pautonnier (França).

L’acte va ser presentat per Diana Cortés, directora d´Animalcoi i va comptar amb la presència de María Baca, regidora de Joventut, que va destacar “l´importància d´Animalcoi per a desenvolupar el sector de l’animació que està en alça, promocionar als joves que s’estan estudiant i iniciant-se en això i promocionar la ciutat”.

A més, aquesta gala s’ha aprofitat per a presentar el videojoc “Viatge cap Animalcoi”, un videojoc desenvolupat per Antonio Pastor i David Terre de l’empresa Spherical Píxel de Villena que i recorre llocs i festivitats de Alcoi i està protagonitzat per la mascota del festival, Aitana, qui es anirà trobant-se personatges emblemàtics alcoians dels Moros i Cristians, el Modernisme o del Nadal alcoià. Es pot jugar en aquesta página web.