Home Destacats Arriba el IV Concurs de Qualitat de la Tomaca a l’Orxa

Arriba el IV Concurs de Qualitat de la Tomaca a l’Orxa

1781
0
SHARE

L’Orxa celebra el seu IV Concurs de Qualitat de la Tomaca el proper diumenge 5 d’agost al Poliesportiu Municipal del municipi. Un concurs que posa en valor i premia la bona qualitat de les tomaques cultivades en el terme municipal de la població i a la resta de la comarca i que, a més, enguany compleix quatre edicions amb un gran èxit de participació en les darreres edicions.

Aquest any, a més del propi concurs amb la degustació de les tomaques per part del jurat qualificat i posteriorment de tots els assistents, hi haurà intercanvi de llavors per a aquells que desitgen compartir i provar el cultiu de diferents varietats, un taller infantil per a l’elaboració de tomaquetes amb imán per a posar a la nevera i una actuació musical que amenitzarà i omplirà de so el matí. Els assistents també podran adquirir tomaques de l’Orxa directament dels productors locals.

El concurs començarà a les 10.30h, tot i que els interessats en participar hauran de presentar i entregar les tomaques a les 9.30h. Aquells que vulguen participar han de fer entrega d’un total de 2 quilograms de tomaques, amb les quals es realitzarà una amanida de tomaca, acompanyada amb pa, per tal de convidar a tots els assistents una vegada haja finalitzat la deliberació del jurat, juntament amb altres plats elaborats amb tomaca.