Home Cultura Onil crema la falla de Sant Jaume més eurovisiva

Onil crema la falla de Sant Jaume més eurovisiva

0
SHARE

Un any més s’ha celebrat la festivitat de les Falles de Sant Jaume a la localitat d’Onil. Una tradició recuperada pels colivencs fa més d’una década. En aquesta nova edició la temática de la Falla principal ha estat el món d’”Eurovisión”. Una temàtica que segons comenten els creadors de la Falla, els membres d’“Art de Foc”, intenta anar de la mà de l’estil elegit per a la “verbena” del dia 28 de juliol.

Abans de la cremà de les falles, es realitza una desfilada i una ofrena a la reliquia de l’Apostol Sant Jaume que està situada al carrer del Sant en Onil. Aprofitant aquest moment, els organitzadors de l’acte han aprofitat per premiar a una jove colivenca amb el Premi al Millor Ninot dels que s’han pintat i decorat al taller de passat dissabte 21 de juliol.

Una gran banyà i un ball a ritme de les xirimites al voltant de la falla mentre es transformava en cendres han estat els encarregats d’acomiadar aquesta festivitat de juliol fins el proper any.

????Un equip de tvA va estar present als actes principals d’aquesta festivitat i ací pots veure les millors imatges d’aquesta nova edició de les Falles de Sant Jaume d’Onil: