Home Castalla Cap de setmana dedicat a Enric Valor amb la Fira de Fantasia...

Cap de setmana dedicat a Enric Valor amb la Fira de Fantasia de Castalla

0
SHARE

La ciutat de Castalla té entre els seus personatges il·lustres al literat Enric Valor. Al llarg del passat segle XX, Valor va ser una de les principals figures de la literatura en valencià. Està considerat com un dels noms insignes de la capital de la Foia, que li dedica diverses activitats cada any per a recordar la seua figura. Entre elles es troba la Fira de Fantasia que es celebra a la localitat aquest cap de setmana.

No es tracta d’una fira comercial, sinó més bé literària i cultural. L’esdeveniment transforma part del casc antic castellut per a convertir-lo en un pol d’atracció per a tota la família. Entre les jornades de dissabte 26 i diumenge 27 hi han programades activitats com concerts en valencià, una fireta del llibre fantàstic, utensilis que protagonitzen els textos de l’autor castellut, muixerangues i activitats infantils.

L’objectiu no és altre que mantenir viu el record d’Enric Valor amb una programació pensada per a atraure a tot tipus de públic. De pas, també es divulga l’obra de l’escriptor castellut en la que és ja la tercera edició de la Fira de Fantasia.