Home Alcoi Les restes de Camilo Sesto ja descansen al cementeri municipal d’Alcoi

Les restes de Camilo Sesto ja descansen al cementeri municipal d’Alcoi

0
SHARE

Els alcoians i desenes de persones provinents d’altres localitats, i inclús països, s’han acomiadat aquest dijous 24 d’octubre de la figura de Camilo Sesto. La capella ardent del cantant alcoià ha estat durant tot el dia plena de gent que ha volgut dir adéu a un dels artistes espanyols més coneguts a tot el món abans de que els seus familiars traslladaren les restes al cementeri municipal alcoià.

Per voluntat del propi Camilo Sesto, les seues cendres han sigut enterrades junt a les restes mortals dels seus pares. Ahí repossen ja després d’una cerimònia intima a la que tant sols han assistit familiars -ja sense el fill de l’artista- i representants muncipals. La idea de la família és construir un panteó en el que les restes del cantant puguen seguir rebent l’estima dels seus admiradors. De moment, les cendres de Camilo Sesto es localitzen a un nínxol comú, al costat de les dels seus pares que, per cert, aparèixen en la làpida en una imatge junt al seu fill.

S’espera que el futur panteó familiar de Camilo Sesto siga, a més del seu museu que també s’ubicarà a Alcoi, un lloc de peregrinatge per als seus fans repartits per tot el món. A banda, aquest fet incrementarà l’interès turístic de la ciutat dels ponts gràcies a una de les seues grans figures.