Inici Castalla Castalla ampliarà i reformarà el cementeri amb ajudes de Diputació i reobri...

Castalla ampliarà i reformarà el cementeri amb ajudes de Diputació i reobri l’Espai Jove

296
0
COMPARTIR

El cementeri de la ciutat de Castalla, com ocorre amb tants altres de l’interior alacantí, s’ha quedat menut per a acollir als veïns de la localitat que arriben al final de la seua vida. Ja durant la passada legislatura es va dur a terme una ampliació parcial del camp sant castellut. Ara, l’Ajuntament escometrà una segon ampliació, que a més permetrà la millora dels accessos a la infraestructura.

Aquests treballs seran possibles gràcies a l’arribada de fons de la Diputació d’Alacant, que aportarà més de 168.000 euros del total de 224.000 en que estan valorats els treballs. La resta de la inversió correrà a càrrec de fons municipals. Les obres comprenen la creació de 160 nous nínxols en terrenys de propietat municipal que es troben pegats a l’actual cementeri. A més, l’ampliació permetrà urbanitzar la zona i crear voreres.

D’altra banda, el Consistori castellut reobri aquest divendres 15 de novembre l’Espai Jove a la Casa de Cultura de la població. Es troba ubicat en la primera planta de l’immoble i està equipat amb tot allò necessari per a oferir alternatives d’oci als joves castelluts durant el cap de setmana. La novetat estreba en que aquells estudiants que vullguen millorar en l’àmbit acadèmic tindran un reforç al propi Espai Jove.