Inici Alcoi Un nou taller ocupacional permetrà contractar i formar a 13 persones en...

Un nou taller ocupacional permetrà contractar i formar a 13 persones en turisme mediambiental a Alcoi

446
0
COMPARTIR

La bellesa que el medi ambient atorga a Alcoi és un dels principals atractius visuals que té la ciutat i el seu entorn. Fins ara, la promoció turística no s’ha centrat massa en la natura i sí més en el patrimoni i la gastronomia. Un fet que provoca que no siguen massa habituals les empreses o el personal dedicat a fer de la natura un dels pilars del turisme a la ciutat i els seus voltants, tot i haver motius per a fer-ho.

Ara, la concessió d’un nou taller ocupacional per part de la Generalitat Valenciana a Alcoi facilitarà la posada en marxa d’una iniciativa turístic-formativa que dinamitzarà el turisme madiambiental a la ciutat. Fins a 13 persones podran ser contractades per l’Ajuntament dins d’una iniciativa que busca una doble vessant: promocionar turísticament l’entorn natural alcoià; i formar a les persones que siguen contractades en turisme mediambiental.

El total de la subvenció ascendeix a 232.000 euros amb els que poder contractar a 10 treballadors i un director d’activitats a jornada completa. A ells es sumen un docent i un administratiu, tots ells encarregats de la posada en marxa i difusió de programes de seguiment d’aus i d’itineraris interpretatius en la natura com a dinamitzadors del turisme mediambiental alcoià.

Els interessats poden inscriure’s al Labora i, una vegada acabada la formació, rebran el certificat de professionalitat en aquesta vessant.