Home Castalla Castalla convoca l’edició 26 de la Fira de Sant Isidre com a...

Castalla convoca l’edició 26 de la Fira de Sant Isidre com a difusora del seu potencial turístic

1217
0
SHARE

La Fira de Sant Isidre de Castalla tindrà lloc enguany entre l’11 i el 13 de maig, damunt d’una extensió de 75.000 m2 i amb més de 250 expositors que oferiran una completa oferta. A banda del comerç, l’art, la cultura o les tradicions també tindran presència en un certamen que enguany ha vist complicada la seua organització per la nova Llei de Contractació de l’Administració Pública.

Promocionar els atractius turístics s’ha convertit en una prioritat per a qualsevol població d’interior, entre les que s’inclouen les que composen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Tant és així que, al llarg de l’any, la majoria d’elles convoquen esdeveniments per a atraure visitants que puguen conèixer de primera mà la cultura, les tradicions, l’artesania o la gastronomia, a banda de dinamitzar el teixit comercial. Un dels esdeveniments més reconeguts en aquest sentit a l’interior alacantí és la Fira de Sant Isidre de Castalla.

Enguany, les dates elegides per a convocar l’edició número 26 d’aquest certamen són de l’11 al 13 de maig. Es tracta del principal esdeveniment comercial de la capital de la Foia, en la que cada any es donen cita milers de persones vingudes de tota la província i les comarques properes de la de València. Tot per a un esdeveniment que té prevista una intensa oferta, tant en artesania com en comerç o gastronomia, a més de amb exposicions, exhibicions, música o tallers. L’objectiu no és altre que fer de la Fira de Sant Isidre un pol d’atracció de riquesa per a Castalla.

L’esdeveniment obligarà a reforçar la seguretat a la ciutat des de 2 dies abans de l’inici de la fira per a procedir al muntatge dels expositors. Bona part del comerç local participa en aquest esdeveniment, que transforma durant 3 dies bona part del casc urbà castellut. Per a aconseguir-ho, l’Ajuntament ha invertit 90.000 euros, a pesar de que la nova Llei de Contractació per a l’Administració Pública ha obligat a redoblar els esforços al personal municipal.

La Fira de Sant Isidre suposa a dia de hui tot un al·licient econòmic no sols per a Castalla, sinó per a tota la sub comarca de la Foia, on l’hostaleria rep centenars de visitants amb ella.