Home Castalla Castalla llança la campanya ‘Bo Consum’, que enguany preveu deixar 330.000€ en...

Castalla llança la campanya ‘Bo Consum’, que enguany preveu deixar 330.000€ en el comerç i hostaleria locals

0
SHARE
Representants municipals de Castalla amb el cartell del 'Bo Consum 2023'.

L’Ajuntament de Castalla ha llançat la campanya ‘Bo Consum 2023’ de suport al comerç local. L’objectiu de la iniciativa -que ja porta anys duent-se endavant- és ajudar als establiments i a la ciutadania a incentivar la compra en les tendes de la ciutat a través de l’adquisició i ús d’aquests bons. Com a novetat, enguany la iniciativa inclou a tota l’hostaleria entre els comerços que poden participar, augmentant així el nombre d’establiments beneficiaris.

L’Alcalde de Castalla, Jesús López, ha destacat que “des de l’Ajuntament ens mantenim al costat dels comerços locals. Amb la campanya de Bons Consum 2023 ajudem tant als establiments com als nostres veïns i veïnes a realitzar les seues compres en la ciutat per a enfortir l’economia de Castalla i afavorir el consum”.

La iniciativa compta amb una subvenció de la Diputació d’Alacant de 164.741 euros. Això suposa una injecció en l’economia castelluda d’almenys 329.482 euros, ja que les persones que obtinguen els bons han d’aportar la meitat de l’import. Així, hi haurà targetes de 100 euros -aportació de 50 euros-, 200 euros -aportació de 100 euros- i 400 euros -aportació de 200 euros-. I tot això repercutirà directament sobre el comerç local. Poden adquirir aquests bons totes les persones majors de 18 anys i empadronades a Castalla. Cadascuna d’elles podrà adquirir un bo de cada tipus.

Inscripció oberta

Per la seua banda, els comerços i establiments disposats a participar en els ‘Bons Consum 2023’ ja poden apuntar-se i tenen fins al divendres 15 de setembre per a adherir-se. Han d’accedir a través de la seu electrònica de l’Ajuntament i reomplir el formulari específic d’aquest tràmit.

Així mateix, el Regidor de Comerç, José Rico, ha recordat el funcionament de l’ús d’aquests bons, similar a com s’ha dut a terme en anys anteriors. L’edil ha informat que “obrirem un termini de sol·licitud per part dels consumidors -que serà en breus-, una vegada coneguts tots els comerços participants i posteriorment s’emetran unes targetes de crèdit”.

D’aquesta manera, Rico espera que la campanya Bo Consum 2023 siga “un èxit i permeta donar una empenta a la ciutadania i als comerços de la nostra localitat en les compres dels pròxims mesos, tan necessàries després de l’estiu i abans de Nadal”.