Home Alcoi El Premi de Teatre ‘Pep Cortés’ Ciutat d’Alcoi rep 36 obres que...

El Premi de Teatre ‘Pep Cortés’ Ciutat d’Alcoi rep 36 obres que opten als 8.000€ en premis

0
SHARE
Logo del Premi de Teatre 'Pep Cantó' Ciutat d'Alcoi.

Acabat el termini de presentació d’obres al XLIX Premi Ciutat d’Alcoi de Teatre Pep Cortés, la seu electrònica de l’Ajuntament ha rebut 36 originals procedents dels diferents territoris de llengua valenciana. El Departament de Cultura alcoià ha informat que 17 han arribat de Catalunya, catorze del País Valencià, quatre de les Illes Balears i també se n’ha rebut un des de França.

La xifra d’obres que ha de valorar el jurat es situa lleugerament per damunt de la mitjana dels darrers anys, la qual cosa dona senyal de la bona acceptació d’aquest certamen. El Premi Ciutat d’Alcoi, amb més de cinquanta anys de trajectòria, està reconegut com el més veterà i un dels més prestigiosos dels convocats en llengua pròpia a l’àmbit lingüístic compartit del valencià/català.

8.000€ en premis

La dotació del Premi és de 8.000€. L’any passat l’obra guardonada va ser ‘Jo no volia ser Rita Hayworth’, de Víctor Alexandre, actualment en edició a càrrec de Bromera i que serà presentada pròximament.

Està previst que el veredicte d’enguany es faça públic a les acaballes d’octubre, en el marc de la XXXII Mostra de Teatre d’Alcoi, amb la qual cosa el canvi de data de la fira teatral permetrà el retrobament d’aquestes dos valuoses iniciatives vinculades a la creació dramàtica.