Home Castalla Castalla recepciona les obres del CEIP nº2, que rebrà a uns 150...

Castalla recepciona les obres del CEIP nº2, que rebrà a uns 150 alumnes per a descongestionar el Rico Sapena

0
SHARE
Responsables municipals i del centre al nou CEIP nº2 de Castalla.

El Col·legi d’Educació Infantil i Primària (CEIP) nº2 de Castalla ja està llest per a l’inici del curs 2023-2024. El nou centre escolar ja ha recepcionat les obres i des de la direcció de l’escola s’espera que el curs comence amb total normalitat. L’actual equip de govern de Castalla ha agraït a totes les corporacions anteriors de la localitat que, amb el seu treball, han fet possible la culminació d’aquestes noves instal·lacions.

En aquest sentit, l’Alcalde de Castalla, Jesús López, ha declarat que “és un triomf de la nostra ciutat que el CEIP nº2 inicie el curs acadèmic en setembre amb normalitat”. El primer edil ha agraït “el treball de les anteriors corporacions, així com l’esforç que ha realitzat el professorat del centre, la Regidora d’Educació, Judit Seva, i la brigada d’obres municipal, que han treballat de valent durant l’estiu per a adequar els espais del col·legi i assegurar que tot està llest per al primer dia de classe”.

Per la seua banda, des de la direcció del centre han informat que el CEIP nº2 espera comptar amb un total de 150 xiquets i xiquetes, aproximadament, i 17 persones entre el professorat. A falta d’algun equip informàtic i altres qüestions secundàries, l’escola està llesta per a començar amb les classes.

Així, el director del centre, Agustí Fuentes, ha destacat que “gràcies a les noves instal·lacions del CEIP nº2, ajudem al CEIP Rico Sapena a alleugerir la càrrega en quant a l’alumnat, ja que és un centre que ha crescut massa, i eliminar els barracons, amb el que ambdós centres podran oferir una millor educació als xiquets i xiquetes de Castalla”.

El responsable de l’escola ha posat en valor “les noves instal·lacions, modernes i adequades, de les quals podrà gaudir l’alumnat de la ciutat”. Segons Fuentes, “tant la direcció com el personal docent estem desitjant iniciar el curs, conèixer als nostres alumnes i que ells també puguen donar vida a la nostra escola”.

El centre té previst realitzar una entrada amable del curs, i donar l’oportunitat a l’alumnat i a les seues famílies de conèixer les noves instal·lacions durant una jornada de portes obertes, de la mà del professorat, que els ensenyarà les diferents aules i espais del col·legi.

Nom temporal

El centre obrirà les portes sota el nom del CEIP nº2 de Castalla. No obstant, està previst que aquest no siga el nom definitiu. Per això, l’Ajuntament, en col·laboració amb la direcció del col·legi, pretén obrir un procés participatiu –que encara està per definir- per a triar col·lectivament el nom final de la nova escola.