Home Castalla Castalla redobla l’aposta per una Fira de Sant Isidre capaç d’atraure milers...

Castalla redobla l’aposta per una Fira de Sant Isidre capaç d’atraure milers de visitants en maig

0
SHARE

La dinamització de l’economia castelluda més enllà de la indústria està en el punt de mira del nou equip de Govern eixit dels comicis de l’any passat. A Castalla fa anys que es duen a terme diversos esdeveniments per a oferir possibilitats a comerç i hostaleria. D’entre tots ells en destaca un en concret degut al seu acreditat poder de convocatòria. És la Fira de Sant Isidre, que va nàixer com a aparador dels tallers i concessionaris locals i que, 30 edicions després, s’ha fet un lloc al calendari de la sub comarca.

Per a l’edició d’enguany, l’Ajuntament de Castalla ha destinat més fons que ajuden a convertir el certamen en un dels principals tractors de visites a la ciutat. Es recuperen atraccions com els cavalls i s’incrementa l’oferta musical, destacant el concert de comiat del grup local El Diluvi per a una fira que està organitzada per a que el visitant tinga sempre un potent atractiu prop d’on es trobe dins del recorregut.

Participació del comerç local

Tot i que resten dos mesos i mig per a la seua celebració el cap de setmana entre el 24 i el 26 de maig, la Fira de Sant Isidre de Castalla ja té la meitat dels seus expositors plens. En ells es mostraran un nombre creixent de comerços locals, la participació dels quals s’ha multiplicat en relació a la darrera edició.

El cartell de la fira, obra del tècnic de turisme local, recull els cartells de les 29 edicions anteriors de la Fira de Sant Isidre en homenatge a la que fa 30 edicions.