Home Alcoi Ciutadans Alcoi remodela la seua Junta Directiva amb Romualdo Coderch al front

Ciutadans Alcoi remodela la seua Junta Directiva amb Romualdo Coderch al front

0
SHARE

El procés de precampanya electoral per a les eleccions municipals i autonòmiques del pasat 26 de maig va tidnre tints un tant traumàtics per a l’agrupació Ciutadans Alcoi. Les lluites internes entre alguns dels components de la formació en l’anterior legislatura i els que arribaven per a l’actual va desembocar en una escissió dins de la formació taronja. Llavors, es va haver de configurar una nova Junta Directiva amb les persones que comptaben amb el vist i plau de la direcció regional.

Vora 4 mesos després, l’anterior coordinador, Marcos Martínez, ha presentat la seua renúncia per a dedicar-se a la seua tasca com a regidor de l’Ajuntament d’Alcoi. L’únic candidat a substituir-lo Romualdo Coderch, enceta la seua tasca amb l’horitzó de les eleccions generals del proper 10N com a objectiu. La idea de Coderch passa per mobilitzar als afiliats alcoians cara a la campanya electora que s’aveïna.

El nou coordinador s’ha envoltat de gent de la seua confiança i afirma mantenir les portes obertes a qualsevol afiliat per a sumar a la formació.