Home Esports La bicicleta substitueix al cotxe per la sostenibilitat aquest cap de setmana...

La bicicleta substitueix al cotxe per la sostenibilitat aquest cap de setmana a Muro

932
0
SHARE

Al llarg d’aquest cap de setmana es celebra a tota Europa el Dia Mundial Sense Cotxe, una iniciativa a nivell comunitari que tracta de millorar la sostenibilitat i privilegiar el transport no contaminant per damunt del cotxe. La vila de Muro és una de les que s’ha afegit a aquesta iniciativa i programa diferents activitats per a conscienciar als seus veïns en torn a la necessitat d’aconseguir un món més sostenible.

En concret, Muro prepara dos activitats que avarquen la pràctica totalitat del cap de setmana, i que substituiran el cotxe per la bicicleta als carrers de la població. Per a dissabte 28, l’Ajuntament ha programat una volta amb bicicleta per tota la població que inclourà esmorzar per a tots els participants, i que eixirà des de la Plaça Matzem.

Ja diumenge tindrà lloc la tradicional activitat esportiva ‘Amb Bici per la Via Verda’, que recorrerà el trajecte entre Alcoi i Villalonga. L’eixida des de Muro està prevista sobre les 9.30 des del moll de l’estació per a una activitat que requereix d’inscripció, oberta fins el dijous 26, i que té un cost de 4 euros. S’inclou l’esmorzar, el segur de l’activitat i el transport de tornada.