Home Cocentaina Cocentaina aconsegueix que Turisme augmente el suport econòmic a la Fira de...

Cocentaina aconsegueix que Turisme augmente el suport econòmic a la Fira de Tots Sants

505
0
SHARE

L’edició d’enguny de la Fira de Tots Sants de Cocentaina serà més curta de costum per motius de coincidència de calendari. Tot i això, l’esdeveniment continua sent el més important -tant a nivell volum de negoci com a nivell turístic- que es celebra a l’interior de la província d’Alacant. La recent declaració com a Bè d’Interès Cultural (BIC) i com a festa d’Interès Turístic Internacional li ha donat al certamen contestà més capacitat per a aglutinar ajudes que la facen millorar.

Eixe és l’objectiu amb el que l’Alcaldessa de la vila comtal, Mireia Estepa, i la Regidora de Fira Eugenia Miguel s’han reunit amb el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. L’objectiu no ha sigut altre que aconseguir garantir un major suport per part de l’àrea de Turisme de la Generalitat per a la Fira de Tots Sants. Un compromís que la delegació contestana ha aconseguit per part del mandatari autonòmic.

En concret, l’Agència Valenciana de Turisme aportarà 40.000 euros més a l’organització de la Fira. Fons que, previsiblement, contribuiran a que la capital del Comtat tinga una major facilitat per a organitzar el certamen. Es tracta d’un dels referents comercials d’aquest tipus d’esdeveniments a tota Espanya.