Home Alcoi Tensió i acusacions al plenari que aprova el pressupost d’Alcoi per al...

Tensió i acusacions al plenari que aprova el pressupost d’Alcoi per al 2020

467
0
SHARE

Aquest dilluns 24 de febrer ha tingut lloc a la ciutat d’Alcoi el plenari en el que s’ha debatut l’esborrany del pressupost municipal per a enguany a la ciutat. Tot en amb la idea clara de que el document anava a ser aprovat amb el vot favorable dels dos regidors de Podem Alcoi, tal i van confirmar la formació morada i l’equip de govern ja la setmana passada. Els socialistes que comanda Toni Francés únicament necessitaven un vot més per a obtenir el vist i plau al seu document.

Però, tot i la garantia d’aprovació, el plenari ha estat lluny de ser tranquil. Com ve passatn durant els darrers plenaris, diverses formacions de l’oposició han criticat la tasca del govern municipal respecte als pressupostos. La principal força de l’oposició, el PP, ha afirmat que el projecte dels socialistes està allunyat de la realitat de la ciutat. Per la seua banda, Guanyar ha lamentat el suport de Podem a un document al que la plataforma ja va donar llum verda en el passat. Afirmen que els punts que Francés i el seu equip han inclòs en l’esborrany són els mateixos que ells van suggerir i que mai van ser aplicats.

Les acusacions entre aquestes dos formacions i l’Alcalde, així com la Regidora d’Hisenda, han sigut de nou constants al plenari. També les de Podem cap a Guanyar, formació a la que acusen de crispar l’ambient i no tractar de sumar per la ciutat.