Home Alcoi Èxit d’assistència a la primera de les ’10 rutes al voltant d’Alcoi’

Èxit d’assistència a la primera de les ’10 rutes al voltant d’Alcoi’

0
SHARE

Cada any, l’àrea de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi programa una sèrie d’iniciatives encaminades a donar a conèixer la ciutat i els seusl voltants a alcoians i visitants. la campanya programa un total de 10 excursions tant pel casc urbà com pels indrets naturals més rellevants de la ciutat dels ponts. Aquest passat cap de setmana s’ha encetat la primera de les 10 excursions guiades previstes per a 2020.

En total han sigut 170 persones les que han participat de la primera ruta, centrada en la història de la ciutat en relació a la Guerra Civil. Els historiadors Àngel Beneyto i Paco Blai han sigut els encarregats de traslladar als 2 grups en que ha sigut dividit l’experiència tot allò relacionat amb aquest episodi de la història alcoiana. Els participants en la iniciativa han visitat tots els indrets on el conflicte bèlic va deixar el seu segell.

La propera ruta turística guiada tindrà lloc el proper 29 de març i estarà orientada a descobrir el modernisme, l’estil arquitectònic més rellevant de la ciutat.