Home Cocentaina Cocentaina activa enquestes anònimes per a mesurar l’opinió dels veïns en els...

Cocentaina activa enquestes anònimes per a mesurar l’opinió dels veïns en els principals temes de la localitat

0
SHARE
El Centre de Cocentaina, en una imatge d'arxiu.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que les regidories de l’Ajuntament puguen conéixer l’opinió dels veïns i veïnes de Cocentaina pel que fa a diferents aspectes municipals. Cal dir que les enquestes són totalment anònimes i que no es demana cap dada personal, tan sols la formació acadèmica, l’edat i la localitat de residència.

La primera enquesta que s’ha registrat ha de veure amb el Pla Local de Gestió de Residus Domèstics, a la qual es pot accedir mitjançant la pàgina web de la Regidoria de Participació Ciutadana. Els resultats d’aquesta enquesta es tindran en compte per establir les bases per a la nova gestió de residus municipals.

Segons Irene Barrachina, Regidora de Participació Ciutadana, “la nostra tasca com a govern implica escoltar al poble. No té sentit dur a terme el nostre treball sense tenir en compte la seua opinió. Per aquest motiu, hem decidit introduir aquestes enquestes que, tot i no ser vinculants, ens ajudaran a prendre les decisions finals des de l’Ajuntament. Així mateix, anime a tota la població a participar en aquesta o les següents enquestes que aniran apareixent, ja que suposen una ferramenta molt útil per millorar els serveis municipals del nostre poble”.