Home Cocentaina Cocentaina albergarà la 15a edició del Encontre Nacional de Metges Residents de...

Cocentaina albergarà la 15a edició del Encontre Nacional de Metges Residents de Nefrologia

447
0
SHARE
Gala de la 14a edició del Encontre Nacional de Metges Residents de Nefrologia.
Gala de la 14a edició del Encontre Nacional de Metges Residents de Nefrologia.

Cocentaina torna a col·laborar en l’Encontre Nacional de Nefròlegs, una trobada que reuneix a tots els Metges Interns Residents (MIR) de 3r any que es troben realitzant l’especialitat de Nefrologia a Espanya. Els dies de l’encontre representen una intensa activitat professional, ja que cada hospital ha de preparar la presentació d’un cas clínic d’interés en el món de la nefrologia actual i després debatre’l amb la resta dels participants.

Aquest congrés pretén donar el protagonisme més gros possible als residents, donant-los l’oportunitat de presentar casos clínics davant de companys i nefròlegs sèniors. El programa es complementarà amb un taller pràctic, on cada assistent haurà de presentar un cas clínic sobre qualsevol àrea de la nefrologia. A més aquesta trobada serveix perquè els assistents puguen conéixer un poc a prop de Cocentaina al finalitzar les jornades.

Maite Valls, Regidora de Sanitat, espera que l’encontre siga intens i ajude a augmentar el desig d’aprendre més i poder dirigir els coneixements a la salut i al benestar dels pacients. Així mateix agraeix al grup organitzador, a la Societat Espanyola de Nefrologia, la Fundació Senefro i, molt especialment, a Vicent Torregrosa, el fet de portar durant tantes edicions aquest esdeveniment mèdic a Cocentaina.