Home Cocentaina Cocentaina comença a preparar una nova edició del Sent-Me, que en 2024...

Cocentaina comença a preparar una nova edició del Sent-Me, que en 2024 complirà una dècada d’existència

409
0
SHARE
Regidors contestans es reuneixen amb el director del Sent-Me per a perfilar la dècima edició.

L’Ajuntament de Cocentaina ja ha posat en marxa la confecció d’una nova edició del Sent-Me. En aquest cas, una edició especial per commemorar la seua dècima edició. Aquesta posada en marxa ha tingut lloc l’1 de setembre amb una reunió entre l’Alcalde de Cocentaina, Jordi Pla; la Regidora de Cultura, Berta Iñíguez; la Regidora de Tradicions, Marcela Richart; la Regidora d’Hisenda, Marisa Abad; i el mateix director artístic del Sent-Me, Ignacio Garcia Vidal.

D’aquesta forma, s’ha donat el tret d’eixida per a la planificació d’aquest esdeveniment que aproxima l’educació musical i concerts de gran qualitat en juliol a Cocentaina. Segons Jordi Pla, Alcalde de Cocentaina, “iniciem els treballs per al Sent-Me 2024. Un projecte per continuar democratitzant la cultura al nostre poble i per fer arribar els valors de l’educació i de la música a tot arreu. El Sent-Me és un esdeveniment referent i treballem perquè continue sent-ho. Cocentaina i cultura van plegats”.

Berta Iñíguez, Regidora de Cultura, explica que “el Sent-Me és un espai d’aprenentatge oferir espectacles musicals d’alt nivell al nostre poble. Treballem amb un compromís ferm amb la cultura, l’educació i la música. I en aquest cas, ja treballem en una edició especial del Sent-Me, l’edició número deu, en què volem oferir a la ciutadania un programa ric i variat”.

Esdeveniment d’alt nivell artístic

En paraules d’Ignacio Garcia Vidal, director artístic del certamen, “ja són deu els anys en què vam iniciar aquest esdeveniment cultural en Cocentaina. Hem superat fins i tot una pandèmia i després de l’última edició, ja encetem els preparatius per a aquesta dècima edició. Fer arribar cada mes de juliol a Cocentaina concerts i activitats del més alt nivell artístic durant deu anys és un motiu d’orgull per al nostre poble”.