Home Cocentaina Gran èxit de públic en la nova edició de “Sent-me” a Cocentaina

Gran èxit de públic en la nova edició de “Sent-me” a Cocentaina

463
0
SHARE

Cocentaina ha acollit del 10 al 13 de juliol  una nova edició del Simposi-encontre de Noves Tendències en Música i Educació més conegut com “Sent-me”.

Aquest, es tracta d’un esdeveniment que va naixer l’any 2014 amb l’objectiu d’oferir al públic i als musics del municipi un espai d’aprenentatge i per poder gaudir d’un programa que aleshores era practicament inexistent a les comarques. Amb el temps, s’ha convertit en un referent musical artístic a nivel comarcal i nacional.

En aquesta novena edició de “Sent-me” ha programat, a més de les Jornades de Composició impartides pel catedràtic Andrés Valero-Castells, un ventall d’experiències dins dels valors pels que aposta l’organització de l’esteveniment: la idea d’apostar per un nou món, construït des de l’alegria, les rialles, la poesia, l’amor, la sensibilitat, l’art, i, per descomptat, l’Educació i l’Encontre.

El públic assistent ha pogut gaudir de la «Simfonia del Nou Món» de Dvořák interpretada per l’Hesperian Symphpony Orchestra; el divertidíssim recital «Río de poesía» amb l’actor Pepe Viyuela i el baríton Luis Santana; l’intimista concert «Al·legoria de l’Amor» que ens ha proposat la Capella dels Ministrers amb música valenciana del segle XVI; i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (Palau de les Arts de València) en el seu format d’ensemble de metalls.

Una edició que ha comptat amb nombrosos espectadors i espectadores i que confirma, una vegada més, l’èxit d’aquesta proposta cultural.