Home Cocentaina Cocentaina concentra l’atenció esportiva del cap de setmana congregant a centenars d’esportistes...

Cocentaina concentra l’atenció esportiva del cap de setmana congregant a centenars d’esportistes en l’Esport On’

0
SHARE
Cartell de l'Esport On', les antigues 13 i 24 Hores de Cocentaina.

Cocentaina acull aquest cap de setmana, 31 de maig, 1 i 2 de juny, les jornades esportives ‘Esport On’, el que tradicionalment es coneixia com a 13 i 24 hores, s’han unit baix aquest nom i que presenten un calendari replet d’activitats per als i les esportistes de Cocentaina i els pobles del voltant.

L’acte inaugural tindrà lloc el divendres 31 de maig a les 19.30h al pavelló municipal a càrrec de les escoles esportives de gimnàstica rítmica. A partir d’aquest moment s’inicia un calendari ple d’activitats amb els següents esports: futbol sala comitè, futbol 7 comitè, futbol sala, futbol 8, futbol 11, bàsquet, hoquei, handbol, tennis, caça i tir, petanca, tir amb arc, slalom, tennis de taula, escacs, esgrima antiga, voleibol, escalada, exhibicions al pavelló, pilota, judo, taekwondo, ciclocròs, bmx i pàdel.

Referents esportius contestans

Entre elles destaquen algunes activitats. El divendres 31 de maig, a les 20.15h enfront del pavelló municipal, el futbolista contestà Lucas Torró firmarà i es realitzarà fotografies amb tota aquella persona que s’acoste. Posteriorment, es disputarà un partit de tenis d’exhibició juntament amb Mateo Torró.

El  dissabte 1 de juny el Centre Excursionista Contestà, juntament amb el club Socarun, han organitzat una activitat de muntanya on el punt de partida és el Poliesportiu Municipal a les 6.30h. Aquest mateix dia i a les 11.00h la contestana i jugadora de bàsquet, Montserrat Brotons,  firmarà i es realitzarà fotografies amb els més fanàtics de l’esport.

A les 12.00h  a la sala polivalent del pavelló s’imparteix de forma gratuïta, una xarrada a càrrec de Quico Mengual, psicòleg esportiu i responsable del departament de salut mental a la federació de taekwondo de la Comunitat Valenciana, sobre la psicologia en l’esport i la gestió personal i alt rendiment esportiu al taekwondo.

A més, es realitzen diferents masterclass a càrrec dels monitors de les escoles esportives municipals al gimnàs de l’antic institut: 18.00 sessió de força, a les 18.30 sessió de pilates i a les 19.00 sessió d’aeròbic. Durant el matí del diumenge, 2 de juny, es pot gaudir d’una exposició d’avions del club d’aeromodelisme d’Alcosser.

Activitats per als més menuts

Els més menuts també poden gaudir de diverses activitats com castells inflables, maquillatge, manualitats i hi ha la possibilitat d’utilitzar el rocòdrom per a tota aquella persona que així ho desitge. Tota la informació i programa amb els respectius horaris a la web i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Cocentaina.

Adrián Botella, Regidor d’Esports de la localitat, ha animat a participar a la gent i ha afirmat que “Cocentaina serà el centre esportiu de la comarca aquest cap de setmana degut a les diferents activitats esportives que tenen lloc al poliesportiu municipal on passarà molta gent tant adulta com jove. Aquestes jornades han sigut organitzades amb molt de treball des de la regidoria d’esports i amb la col·laboració de tots els clubs i les entitats esportives per oferir al nostre poble un esdeveniment on l’esport és l’epicentre”.