Home Cocentaina Cocentaina divulga la seua imatge turística a Pamplona amb el suport de...

Cocentaina divulga la seua imatge turística a Pamplona amb el suport de contestans amb presència a Navarra

217
0
SHARE
Representants municipals amb el futbolista d'Osasuna de Pamplona, el socarrat Lucas Torró.

Navartur, la Fira Internacional de Turisme de Navarra, ha tingut un increment del 60% en el nombre de visitants respecte al 2022, assolint un total de 46.400 visitants el 2024. La Fira, celebrada a Pamplona des del divendres 23 al diumenge 25 de febrer, ha comptat amb la presència de Cocentaina, que va gaudir d’un estand propi al pavelló de Costa Blanca.

Els representants municipals contestans, a més a més, van tindre l’ajuda de tres dels contestans amb major projecció, especialment a terres navarreses: Lucas Torró, jugador del Club Atlètic Osasuna; José Vicente Egea, director des de fa més de 25 anys de la banda de música La Pamplonesa; i Kiko Molla, xef de l’Escaleta, amb dues estreles Michelín i 3 sols Repsol.

Col·laboració turística amb Pamplona

L’objectiu de la visita era promocionar els atractius turístics de Cocentaina en un territori, Navarra, amb el qual manté moltes connexions culturals i històriques. Així mateix, els representants municipals han dut a terme diverses reunions de treball, entre les quals cal mencionar l’encontre mantingut amb l’Ajuntament de Pamplona, amb el qual s’han estudiat diversos acords de col·laboració en matèries de caràcter turístic.

Jordi Pla, Alcalde de Cocentaina, ha fet una valoració molt positiva de Navartur, destacant que “hem superat més de 1.000 atencions a visitants que volien informar-se i descobrir Cocentaina. A més, gràcies a un sorteig de les botes i d’un baló signat per Lucas Torró, vam aconseguir dinamitzar i omplir de gom a gom l’estand de Costa Blanca”.

“D’altra banda, també hem comptat amb la presència de José Vicente Egea i Kiko Moya, que ens han deleitat amb un showcooking en el qual no cabia ni una agulla. Així mateix, ens reunirem amb Maider Beloki, Regidora de Cultura, Esports i Festes de l’Ajuntament de Pamplona, per estudiar la possibilitat de dur a terme diverses col·laboracions entre els nostres dos consistoris”, ha conclòs el primer edil contestà.