Home Cocentaina Cocentaina convoca un congrés per a formar als expositors i professionalitzar la...

Cocentaina convoca un congrés per a formar als expositors i professionalitzar la Fira de Tots Sants en vendes

496
0
SHARE

La pandèmia mundial de la Covid19 vigent des de fa un any i dos mesos ha comportat substancials canvis en tots els indrets de la vida quotidiana. No sols a títol individual, sinó també -i especialment- en aquelles iniciatives que funcionaven a base d’una elevada participació de persones. Una d’elles és la Fira de Tots Sants de Cocentaina, que ja en 2020 es va desenvolupar en forma virtual i que enguany està pendent de l’evolució de la crisi sanitària per a establir com es celebrarà.

Tot i el bon funcionament de l’edició de 2020 a pesar dels condicionants, el gran esdeveniment comercial de l’interior alacantí busca donar resposta a la possibilitat de no tindre -de nou- vendes presencials pel virus. Per això, ha convocat el I Congrés Xarxa Comercial Fira de Tots Sants, al que estan cridats tots els expositors que habitualment participen del certamen contestà. L’objectiu és professionalitzar la Fira per a facilitar la tasca als expositors en quant a vendes i millora de l’experiència dels visitants.

El congrés tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny al Centre Cultural El Teular de la capital del Comtat. La primera jornada estarà dedicada al marc general de la Fira, incloent accessibilitat, tècniques de màrqueting i mesures front a la pandèmia. La segona entrarà de ple en els principals sectors presents al certamen contestà, com l’automoció, la innovació o l’alimentació i artesania. Tot dins d’una iniciativa que vol contribuir a la millora continua de la Fira i que naix amb vocació de continuïtat.

Els participants en el certament tindran l’oportunitat de visitar els principals atractius turístics de Cocentaina durant les dos jornades en que es celebra i hauran d’inscriure’s per a establir aforaments i espais contra el coronavirus.