Home Cocentaina Cocentaina convoca una marxa popular amb la que recaptar fons per a...

Cocentaina convoca una marxa popular amb la que recaptar fons per a TEAS-Asperger i visibilitzar l’autisme

0
SHARE
Cartell de la Marxa per l'Autisme que celebra aquest cap de setmana la vila de Cocentaina.

Aques dissabte 6 d’abril, Cocentaina acull la Marxa per l’Autisme, una iniciativa promoguda per l’Associació TEA-Asperger Font Roja-Mariola (TEAS), que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Cocentaina. Aquesta marxa, a més de visibilitzar i celebrar el Dia Internacional de la Conscienciació sobre l’Autisme -dimarts 2 d’abril-, té per objectiu fomentar l’esport entre tota la ciutadania.

A les 9.30h tindrà lloc la recollida de dorsals a l’inici del Passeig del Comtat i, una hora després, a les 10.30, s’iniciarà la pujada a Sant Cristòfol. A partir de les 12 hores, a aquest paratge contestà, els assistents, siguen grans o menuts, podran gaudir de diverses activitats lúdiques.

Els interessats poden inscriure’s enviant un correu a info@teaas.org. No obstant això, si no poden participar, però volen col·laborar en aquesta causa, també poden fer una inscripció col·laborativa aportant 3 euros.

Javi Sansalvador, Regidor de Serveis Socials, ha assegurat que “l’objectiu d’aquesta marxa és conscienciar la ciutadania contestana i visibilitzar el trastorn de l’espectre autista. El Govern de Cocentaina està compromés amb la inclusió de totes les persones i, a més, el nostre és un poble obert on tot el món té cabuda. D’altra banda, tot i que el Dia Internacional de la Conscienciació sobre l’Autisme se celebra una vegada a l’any, des de Cocentaina continuarem treballant cada dia de l’any per millorar la vida de les persones amb aquesta malaltia”.