Home Alcoi Els principals investigadors valencians en càncer es donen cita entre el 17...

Els principals investigadors valencians en càncer es donen cita entre el 17 i el 19 d’abril a Alcoi

0
SHARE

El Club d’Esports de Muntanya ‘+ que un Trail’ va encetar fa vora una dècada una tasca per a recaptar fons per a la investigació contra en càncer a través de competicions esportives. L’ens organitza el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi, que congrega a milers de corredors. Tots ells aporten amb la inscripció una suma que ‘+ que un Trail’ destina a finançar investigacions contra el càncer per part d’ens científics valencians.

A més, també organitza la que enguany serà la XIII Trobada d’Investigadors en Càncer que acollirà la ciutat dels ponts entre el 17 i el 19 d’abril. Els principals noms de la investigació valenciana contra aquesta patologia es donaran cita a Alcoi per a posar en comú els seus avanços en la lluita contra el càncer. La trobada ha convertit a la ciutat en un referent en la dinamització de la investigació contra la malaltia a nivell nacional.

Nous temes de debat

Alimentar-se saludablement, fer exercici, i evitar conductes nocives són algunes de les claus per a prevenir el càncer. Son temes que es tractaran en una xerrada oberta al públic que tindrà lloc el 17 d’abril. Ens com el Campus d’Alcoi de la UPV col·laboren en aquesta iniciativa, que persegueix no sols recaptar fons per a la investigació, sinó reconèixer la tasca dels investigadors contra la que és una de les lacres del segle XXI.

Un dels grans reptes dels investigadors és portar la prevenció contra el càncer a l’educació per a reduir l’impacte de la malaltia cara al futur.