Home Destacats Obert el termini d’inscripció per als cursos de natació a Ibi després...

Obert el termini d’inscripció per als cursos de natació a Ibi després de la recuperació de serveis públics

0
SHARE
Una persona nadant a la Piscina Municipal coberta d'Ibi.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ibi ha obert aquest dijous 4 dabril, a partir de les 15.00 hores, el termini dinscripció per als cursos de natació del tercer trimestre del curs 2023-2024. Una sol·licitud que es realitzarà de forma en línia a través d’aquesta web. Després de les inscripcions, els cursos començaran el dilluns 15 d’abril.

L’oferta és molt àmplia i comprèn diferents activitats per a diferents nivells de totes les edats, des de nadons, passant per infantils -de 2 a 14 anys-, adults i grans. A més, aquest trimestre s’ha plantejat impartir els matins els cursos d’Aquagym i la natació adaptada. Tot després de la paulatina recuperació de serveis després de la contractació municipal d’una nova interventora.

El Regidor d’Esports, Ramón Cintas, ha afirmat que “l’oferta publicada és àmplia i a uns preus molt ajustats, tant pels que cerquen una activitat d’un dia setmanal com pels que prefereixen dues sessions. El servei que s’hi ofereix és molt important, no només per aprendre a nadar o millorar tècnica, sinó perquè la pràctica de la natació és un dels recursos més recomanats per a persones amb algun problema de salut”.

Amb aquest ànim, Cintas està articulant altres solucions que permeten ampliar, de manera indirecta, les places ofertes a través d’entitats vinculades a la natació al municipi.