Home Cocentaina Cocentaina enceta la segona fase del Pla d’Accessibilitat en tres carrers del...

Cocentaina enceta la segona fase del Pla d’Accessibilitat en tres carrers del seu casc antic

753
0
SHARE

Els casc antic de la vila de Cocentaina està experimentant treballs de millora en l’accessibilitat dels seus carrers. Tots ells tenen les mateixes característiques: estrets, angostos i revirats. Condicions totes elles que dificulten la mobilitat per a persones que tenen problemes de mobilitat reduïda. Ja al 2018 es van executar treballs per a millorar l’accessibilitat a als carrers Major i Sant Cristòfol en una primera fase. Ara, la segona afecta a la Plaça del Carme i els carrers Àngel i Travadell.

Les obres de millora de l’accessiblitat a aquest indret contestà suposen una inversió de 130.000 euros, tots ells a càrrec de la Diputació d’Alacant. Comprenen la supressió de les voreres elevades per a millorar la mobilitat. A ells s’afegeixen els treballs d’enderrocament dels immobles que es van veure afectats pel pas del temporal Glòria. Fets tots dos que obliguen a modificar el trànsit en ple centre de la vila comtal, pel que vies com Pintor Espinosa, Jerònim Espinosa i Cardenal Férriz registraran variacions.

Es preveu que les obres s’allarguen fins el mes d’abril, moment en el que començaran als carrers Mare de Déu del Miracle, Sant Hipòlit i Pere Cetina.