Home Cocentaina Cocentaina estrena un nou pessebre nadalenc a la Plaça del Pla votat...

Cocentaina estrena un nou pessebre nadalenc a la Plaça del Pla votat en els Pressupostos Participatius

0
SHARE
Figures del nou pessebre nadalenc que lluirà prompte a la Plaça del Pla basat de Cocentaina.
Figures del nou pessebre nadalenc que lluirà prompte a la Plaça del Pla basat de Cocentaina.

L’Ajuntament de Cocentaina anuncia que ja s’han acabat de fabricar les figures de gran format que conformaran el nou pessebre monumental que decorarà a partir d’ara la Plaça del Pla en Nadal i que substituirà l’actualment existent. Una proposta que va sorgir de les que es van presentar en la passada edició del Pressupost Participatiu.

El nou pessebre consta de 5 personatges fets a escala real del Jesuset, Maria, Sant Josep, la burreta i el bou, tots dins d’un decorat realista que simula un estable o corralet que s’acabarà d’adornar amb bales de palla i altres elements nadalencs. Les figures estan realitzades per un artesà faller, amb una estructura realitzada en fusta, pintura i un lacat resistent a les inclemències meteorològiques.

La regidora de Participació Ciutadana, Maite Valls, donava l’enhorabona a la persona que va fer aquesta proposta i informava que podrà veure’s realitzada d’ací a poc temps, en concret a partir del pròxim dimecres. Així mateix, remarcava que el desig que el pessebre, naixement o betlem que ara es presenta siga del gust de totes els ciutadans i ciutadanes.