Home Cocentaina Cocentaina estrena un nou programa de visites turístiques

Cocentaina estrena un nou programa de visites turístiques

396
0
SHARE

L’Ajuntament de Cocentaina estrena aquest diumenge dia 2 de maig, amb la visita al Refugi Antiaeri, una nova programació de visites turístiques que es prologarà des de maig fins a desembre. Dintre d’aquesta programació, treballada des de la Regidoria de Turisme, es preveu l’obertura dels principals baluards turístics de la localitat com són els castells de Cocentaina i de Penella, el Refugi Antiaeri i el Palau Comtal.

Per una altra banda, el programa de visites també inclourà cada mes una ruta temàtica distinta enfocada a donar a conèixer a les persones que visiten Cocentaina el ric patrimoni que atresora la localitat des del punt de vista cultural, mediambiental o gastronòmic. Com a novetats, cal destacar la inclusió de la Ruta de la Muralla, una altra d’astroturisme o turisme astronòmic i la Ruta dels Campaners, per a conèixer de primera mà el toc de campana, el qual aspira a ser declarat Patrimoni de la Humanitat.

El nombre de participants dels diferents grups s’anirà adaptant a les regulacions d’aforaments en les normes legislatives relatives a la gestió de l’actual pandèmia, i excepte en les visites als castells de Penella i de Cocentaina, en els quals es regularà l’accés de manera presencial, serà sempre necessària la inscripció prèvia. En tot cas, es vigilarà el compliment de les normes sanitàries.

La inscripció es podrà fer en la plataforma de venda de tiquets entrades.cocentaina.es, encara que totes les activitats d’aquesta programació turística són gratuïtes. La programació s’anirà oferint a través de les xarxes socials de Turisme Cocentaina, però es pot consultar en la pàgina web: turismococentaina.com