Home Cocentaina Cocentaina inverteix més de 40.000 euros en millores urbanes

Cocentaina inverteix més de 40.000 euros en millores urbanes

0
SHARE

L’ajuntament de Cocentaina ha finalitzat part de les actuacions finançades amb el romanent de 2019 amb una quantia total de 45.210€
Les actuacions que s’han desenvolupat són la implantació de guals d’aglomerat asfàltic a les zones de l’avinguda Real Blanc i Benilloba. En el primer cas perquè els guals existents estaven molt deteriorats i, en el cas de l’avinguda Benilloba, atenent la petició dels veïnat de la zona per la queixa de les molèsties de soroll que causaven. A la zona de Ronda Sur han sigut de nova implantació per controlar els excessos de velocitat, amb un pressupost de 15.310€.
Altra de les actuacions que ja han finalitzat és la del camí de Secans-Trilles amb un pressupost de 29.900€, millorant l’asfalt.
A hores d’ara sols falta la realització de la millora en l’asfalt dels carrers Pare Balaguer i Literato Azorín, que en els pròxims dies s’iniciaran les obres. Des de la Regidoria d’Obres i Serveis es mostren satisfets per les actuacions dutes a terme, ja que gran part han sigut a petició dels veïns. Mariona Carbonell Regidora d’Obres comenta “ la prioritat d’aquest ajuntament ha sigut sempre escoltar als veïns/es per tal de millorar entre tots el nostre municipi”. També recorda que s’està finalitzant el primer tram de les obres d’eliminació de barreres arquitectòniques del nucli antic, obra finançada per la Diputació D’Alacant.