Home Cocentaina Cocentaina llança tallers de psicologia destinats a facilitar un envelliment saludable als...

Cocentaina llança tallers de psicologia destinats a facilitar un envelliment saludable als seus majors

0
SHARE
Cartel del Taller Memòria Activa que programa Cocentaina.

‘Envellir bé’ és el nom de la nova campanya que el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cocentaina, juntament amb la psicòloga Gemma Camallonga, posarà en marxa el dimecres 17 d’abril amb l’objectiu que tota la ciutadania interessada adquirisca hàbits de vida saludables, així com fomentar l’envelliment actiu i enderrocar els mites que, des de fa molt de temps, ens diuen que l’envelliment és un procés marcat per la soledat, la insatisfacció i les limitacions.

El curs, totalment gratuït, constarà de 15 sessions d’hora i mitja cadascuna i es celebrarà cada dimecres de 10 a 11.30h. Tractarà temes com l’alimentació, l’exercici físic, el coneixement de les diferents etapes de l’envelliment, l’adaptació als canvis d’aquest procés, així com el foment de les relacions entre les persones de la tercera edat. Tot açò mitjançant jocs, activitats d’estimulació cognitiva, debats en els quals es fomentarà la participació dels assistents i la visualització de diferents vídeos.

Segons Javi Sansalvador, Regidor de Serveis Socials, “volem apostar per l’envelliment actiu i saludable amb l’objectiu de fomentar hàbits de vida saludables i facilitar l’adaptació de les persones majors a aquest procés vital mitjançant activitats tant físiques com mentals. Esperem que aquest taller es consolide i, des de l’equip de govern, continuarem apostant per iniciatives socials que busquen el benestar dels nostres majors i amb els quals puguem avançar cap a una societat on la gent gran no se senta sola en cap moment”.