Home Cocentaina Cocentaina mantindrà la campanya de visites guiades i lliures al Castell durant...

Cocentaina mantindrà la campanya de visites guiades i lliures al Castell durant tot el mes de setembre

332
0
SHARE
Un grup de turistes gaudeix de les visites guiades al Castell de Cocentaina.

L’Ajuntament de Cocentaina organitza una sèrie de visites guiades durant els cap de setmana de setembre i també amb obertura lliure del Castell, un dels monuments de referència a la vila comtal. L’equip de govern de Cocentaina vol fer del turisme un sector clau per a reactivar l’economia de la capital del Comtat.

Calendari de visites

En aquest cas, durant el mes de setembre s’organitzen una sèrie de visites guiades durant els caps de setmana en dues opcions: visita guiada a les 10.30 hores i visita guiada a les 11.30 hores. A més, el Castell estarà obert des de les 10 fins a les 13 hores en règim de visita lliure. Aquestes visites guiades estaran disponibles els dies 2 i 3, 9 i 10, 16 i 17, 23 i 24 de setembre.

El Regidor de Turisme, Paco Payà, ha explicat que “des de l’equip de govern posem en valor el nostre patrimoni a través d’aquestes visites guiades i garantint que els caps de setmana estiga obert el Castell. Continuem oferint els nostres monument als visitants perquè vinguen a Cocentaina i coneguen el nostre poble”.